Onze menukaart voor het restaurant en afhaal

Wij stellen u graag onze menukaart in Olen voor: deze omvat zowel gerechten die u bij ons kunt nuttigen aan een klein supplement, als verschillende mogelijkheden voor afhaalcatering. Vanaf 6 uur ’s ochtends kunt u bij ons terecht voor een goede kop koffie, een vers belegd broodje en de krant: dé perfecte combinatie om uw dag goed te starten.

Restaurant en afhaal

Alle gerechten die u bij Lulu’s Olen vindt, kunt u ook bestellen om af te halen voor bij u thuis of op kantoor. Wij verzorgen ook met plezier de catering voor uw bedrijfsfeesten, jubilea en andere privé of zakelijke bijeenkomsten: informeer daarom zeker ook naar onze mogelijkheden voor cateringservice in de regio van Olen!

 

Aanraders en specialiteiten

Bij Lulu’s Olen houden we van lekker eten en dat genot delen wij graag met u. Naast onze huisspecialiteiten, zijn ook de lokale Olense streekbieren een echte aanrader, evenals de huisbereide kaas- en garnaalkroketjes! Gaat u voor één van de oeroude klassiekers? Kies dan voor de heerlijke steppeschotels, die bereid worden met de allerbeste ingrediënten en naar authentiek recept!

Lulu’s Olen

Olen
Verhaertstraat 1 - Tel : 014 22 18 29