Wij zijn uw beste warme bakker van de streek

Een warme bakker die alles nog artisanaal bereid vindt u niet meer overal… met uitzondering van Lulu’s Herentals! Dag in dag uit zijn wij in de weer om u ovenvers brood en andere bakkersspecialiteiten aan te bieden: geheel naar authentiek recept en bereid met de beste ingrediënten! 

Brood, broodjes en banket

Bij Lulu’s vindt u een voortreffelijke warme bakker in Herentals, waar u dagelijks terecht kunt voor alle specialiteiten die een goede bakker u te bieden heeft. Naast het klassiek aanbod brood en (belegde) bakkersbroodjes, vindt u bij ons ook uitstekend banket. Bovendien staat onze bakkerij in de hele regio bekend voor de goede patisserie (tijdig te bestellen), zoals:

  • Verjaardagstaarten
  • Huwelijkstaarten
  • Communietaarten
  • Feestgebak en feesttaarten

 

Alles voor koude bakkers

Omdat Lulu’s Herentals ook aan koude bakkers in de omgeving levert, kan echt iedereen bij ons terecht. Ook voor grootschalige broodbanketten, grote aankopen, privéfeesten en zakelijke events halen wij alles uit de kast om u en uw gasten goed te soigneren.

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in allerhande catering en huisbereide charcuterie en gerechten: geef ons dus zeker even mee waar u naar op zoek bent en wij zorgen ervoor dat uw catering tot in de puntjes verzorgd wordt. Laat uw gegevens na via het contactformulier, bel ons of kom gerust eens langs.

Lulu’s Herentals

Herentals
Gareelmakerstraat 63 - Tel : 014 72 52 74